Emirdağ’ın Asfaltı Afyonkarahisar Belediyesi’nden

AK Belediyecilik modelini yaptığı hizmetlerle Afyonkarahisar başta olmak üzere ilçelerde de gösteren Zeybek Başkan, Emirdağ’ın sıcak asfalt çalışmalarına destek çıktı. İlçede belirlenen güzergâhlarda yapılan sıcak asfalt serim çalışmalarına Afyonkarahisar Belediyesi olarak katkı sağlıyoruz. Bu kapsamda Başkanımız Mehmet Zeybek Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve hemşehrileri ile bir araya geldi.

Emirdağ Belediyesi, gurbetçiler gelmeden önce yolları sıcak asfaltla buluşturmak için kolları sıvadı, Zeybek Başkan’da bu özverili çalışmaya destek çıktı. Belediyemiz tarafından üretilen asfaltlar Emirdağ ilçesinde ana arterlere seriliyor. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Başkanımız ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçeye ziyaret gerçekleştirdi. Emirdağ Belediyesi Hizmet Binası önünde karşılanan Başkanımız Zeybek ardından Serkan Koyuncu ile birlikte asfaltlanan yolları ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

HİZMETTE AK BELEDİYECİLİK MODELİ

Yapılan inceleme ve istişare ardından açıklamalarda bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Zeybek Başkan’a teşekkür ederek; “Sağolsun her ne zaman başımız sıkışsa Mehmet Başkanımız gerek kendi gelerek gerekse ekiplerini göndererek her daim yanımızda oldu. Afyonkarahisar Belediyesi ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in destekleriyle Emirdağ’ın bu güne kadar gördüğü en geniş kapsamlı sıcak asfalt çalışmasına şahitlik ediyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi’nin ürettiği asfaltlar ilçemizin ana arterleriyle buluşuyor. Gurbetçilerimiz gelmeden ana arterlerimizin tamamını bitireceğiz. Başkanımızı bu konuda bizlere büyük bir destek verdi kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanımız Mehmet Zeybek ise yapılan hizmetin hayırlı olmasını temenni ederek; “Serkan kardeşimiz bizden asfalt talebinde bulundu. Bizde arkadaşlarımızla 4 Nisan itibariyle şantiyemizi açmıştık. Gurbetçiler gelmeden çalışmaları tamamlayarak Emirdağ’ımızın ana arterlerinde bozulan yolları sıcak asfalt seriyoruz. Dün ekip arkadaşlarımız asfalt çalışmalarına başladı. Bizlerde bugün hem hemşehrilerimizi ziyaret etmek hem de çalışmalara destek olmak için Başkanımızla bir aradayız. Belediyecilikte AK Parti modelini ve dayanışmasını tüm şehrimize gösteriyoruz. Elimizden geldiğince imkânlarımız ölçüsünde hizmetlerimiz ve yatırımlarımız her zaman devam edecek. Kolaylıklar diliyor, hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi