Emirdağ’da Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu açıldı

Emirdağ Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu faaliyete geçiyor. AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, “Yaparsa AK Parti yapar, Yaparsa Eroğlu yapar” dedi.

BAKAN EROĞLU,SERKAN BAŞKANIN

YÜKSEK OKUL RİCASINI KIRMADI

Emirdağ ilçesine Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu açıldı.

Bu konuda ilk çalışmayı başlatan AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu oldu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na Emirdağ ilçe başkanlığı döneminde dosya veren Serkan Koyuncu, Emirdağ’a yeni bir yüksek okul kazandırılmasında önemli rol oynadı.

Bakan Veysel Eroğlu, Serkan Koyuncu Başkanın ricasını kırmayarak gerekli girişimleri yaptı ve Emirdağ’a yeni bir yüksek okul açılmasını sağladı.

Yeni bir yüksek okul konusunda görüşlerini açıklayan AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, “Eğitimin önemini biliyoruz. İlçe başkanlığım döneminde yüksek okul açılma talebimizi Sayın Bakanımıza bizzat ilettim. Yardımcı olacağına söz verdi. Yaparsa AK Parti yapar, Yaparsa Eroğlu yapar” dedi.

EMİRDAĞ SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINA EROĞLU KATILDI. “SERKAN BAŞKANI SİZE EMANET EDİYORUM”

AK Parti Emirdağ seçim bürosunun açılışına Orman ve Si İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı.

İl Başkanı Hüseyin Sezen ve parti teşkilatı ile Emirdağlı vatandaşların büyük rağbet gösterdiği açılışta konuşan Eroğlu, “Serkan Koyuncu kardeşimiz, Emirdağ sevdalısı bir kardeşiniz. Serkan Başkanı sizlere emanet ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu, İl Başkanı Hüseyin Sezen ve beraberindekiler, Emirdağ’da esnaf ziyaretinde bulundu. Eroğlu, bütün esnafları tek tek dinledi ve sorunların çözümü için yardımcı olacağı sözünü verdi.

Editör: Haber Merkezi