Emirdağ’da ulaşım artık daha kolay

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ilçe de bir ilki gerçekleştirdi. Başkan Koyuncu, toplu taşıma filosuna kattığı son model araçlarla, ilçe merkezinde öğrencilerin 50 kuruş’a, büyüklerin ise 1TL’ye ulaşım kolaylığı sağladıklarını söyledi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu göreve ilk geldiği günden itibaren ilçe de yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Toplu taşıma hizmetine önem veren Başkan Koyuncu ilçe de bir ilki yaparak toplu taşıma da büyük indirim gerçekleştirdi. İlçe merkezinde öğrenciler 50 kuruş’a, büyükler ise 1TL’ye taşınıyor.

Emirdağ halkı Başkan Koyuncu’ya teşekkür etti

Başkan Koyuncu, “Toplu taşıma filosuna kattığımız son model araçlarla vatandaşlarımız artık daha kalite ve daha konforlu araçlarda hizmet görecekler. Hemşehrilerimiz ise bu hizmetten en uygun bir şekilde faydalanacaktır. Öğrencilerimiz 50 kuruşa, büyükler ise 1 TL’ye taşınacak. Burada biz kar elde etmeyi düşünmedik. Vatandaşımıza hizmeti esas aldık” dedi. Emirdağ ilçe halkı ise toplu taşıma da yapılan hizmetten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek Başkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi