Emirdağ’da ‘Sosyal Market’ hizmete girdi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun talimatları ile ‘Sosyal Market’ hizmete girdi. Sosyal market aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar ihtiyaçlarına göre yardım alabilecekler.

Gönül belediyeciliği anlayışı ile kendi bölgesinde yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti sunan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, önemli bir projeyi daha hizmete sundu. Seçim öncesi vaatlerinden olan ‘Sosyal Market’ hizmete girdi.

“Amacımız sosyal dayanışmayı ön planda tutmak”

İhtiyaç sahibi vatandaşlara nitelikli hizmet sunmak ve ihtiyaçlarına göre yardım yapabilmek amacıyla Sosyal Marketi hizmete sunduklarını söyleyen Başkan Koyuncu, “Yeni belediye hizmet binamızın bodrum katında 250 m2 alana kurulmuş olduğumuz Sosyal Marketimizde gıda, giyim ve temizlik ürünleri, koli ile gıda yardımı yapmanın ötesinde insanların öncelikli ihtiyaçlarını alabilme özgürlüğü tanımaktadır. İhtiyaç sahiplerine verilen Sosyal Market kartıyla kendilerine tanımlanan kredi miktarında ihtiyaçlarını belediyemiz altında bulunan marketten alabilmektedirler. Ayrıca ihtiyaç sahiplerinin sosyal market imkânlarına ulaşamaması durumunda evlerine kadar gidilerek ihtiyaçları giderilecektir. Hayırsever insanlarımızın bağışlarıyla ürünlerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Amacımız sosyal dayanışmayı ön planda tutarak vatandaşlarımızı yalnız bırakmamaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi