Emirdağ’da Öğretmenler Günü Coşkuyla kutlandı

Emirdağ’da geleceğimizin mimarları öğretmenlerimiz için 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Gerçekleştirildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Emirdağ Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda Emirdağ Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Programına katıldı.

Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Emirdağ Atatürk Ortaokulu öğretmenlerinden Selime Şahin'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Programda adaylıkları kaldırılan genç öğretmenlerimizin yemin töreni yapıldı.

Okunan şiirler ve metinlerin ardından, öğrencilerin hazırlamış olduğu Oratoryo gösterisi ve Atatürk Ortaokulu öğrencileri, müzik öğretmeni Emre Aktaş'ın koro gösterisi sergilendi.

Şehit öğretmenlerimiz anısına ve ilçemizde görev yapan öğretmenlerimiz için hazırlanan sinevizyon gösterisinin ardından düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu tarafından hediyelerinin verilmesi ile program son buldu.

Program sonrası Başkan Serkan Koyuncu programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Programına Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerle öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi