Emirdağ’da muay thai gecesi

Tayland'da ortaya çıkan ve özgün adı Muay Thai olan dövüş sporu ülkemizde de birçok salonda yapılmaktadır. Türkiye'de de gençler tarafından ilgi görmektedir. Spor salonlarında eğitimleri verilmekte olup resmi müsabakaları yapılmaktadır.

Afyonkarahisar ili Şanlı spor klübü(Serdar Şanlı), Afyonkarahisar ili Akademik Spor Klübü(Şükrü Ülgüt), Emirdağ Çeliker Gençlik ve Spor Klübü(Halil Çeliker), Bolvadin Yıldız Spor Klübü(Hasan Yıldız), Bolvadin Siyah İnci Spor Klübü(Salih Zeki Çürük) tarafından düzenlenen Muay Thai il birinciliği turnuvası Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN " Gençlere önem veren belediye olduğumuzu birçok kez ifade ettik. Spora gerekli desteği sağlayan bir belediye olma yolunda devam edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olması münasebetiyle bu günü anlamlandırmak adına bizden talebi olan spor klübümüz Çeliker Gençlik ve Spor klübümüze gerekli desteği sağladık. Muay Thai dövüş sporunun il şampiyonluk müsabakaları ilçemizde yapıldı. İlçe olarak öncülük ettiğimiz için mutluyuz." ifadelerine yer verdi.

Müsabakalara Emirdağ Belediye başkanın talimatı ile Emirdağ Belediye Meclis Üyesi Vahit Ünver katıldı. Müsabakalarda başarı gösteren sporculara Emirdağ Belediye Başkanı Kargın adına Madalyalarını taktim etti.

Emirdağ için müsabakalara katılan ve Çeliker Gençlik ve Spor klübümüzün başarı gösteren sporcuları;

1-Ercan Gök 57 kg (ALTIN)

2-Hakkı Sıvacı 70kg (ALTIN)

3-Emin Taşpınar 68kg (ALTIN)

4-İsa Topkaya 54kg (ALTIN)

5-Abddülkadir Özokçu 65kg(ALTIN)

6-Eyüp Coşkun 70kg(GÜMÜŞ)

7-Oğuzhan Şükrü Soysal 65kg(GÜMÜŞ)

8-Döndü Çeliker 63,5kg(GÜMÜŞ)

9-Serdar DURAN 65kg (GÜMÜŞ)

10-Habip Aydın 67kg (GÜMÜŞ)

11-Ramazan Yıldırım +80kg (GÜMÜŞ)

12-Batuhan Soysal +80 (GÜMÜŞ)

Editör: Haber Merkezi