Emirdağ’da ‘Gurbetin Başkenti’ ve ‘Türküler Diyarı’ Tagları Konuldu

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçeye giriş caddeleri Emirdağ tarihine uygun peyzaj çalışmaları, aydınlatma ve yeşillendirme ile modern bir görüntüye kavuşturdu. Eskişehir Caddesi girişine ‘Gurbetin Başkenti’, 15 Temmuz Şehitleri Caddesi (Konya caddesi) girişine ise ‘Türküler Diyarı’ sloganlarını içeren taglarda konuldu.

Seçim beyannamesinde yer alan sözleri bir bir yerine getiren Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçeye giriş caddeleri modern bir görüntüye kavuşturdu. İlçeye girişlerde Emirdağ tarihine ve kültürel dokusunu yansıtan çalışmalar yapıldı. Eskişehir ve Konya caddesinde yapılan çalışmalar hem vatandaşlar hem de gurbetçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

“Emirdağ’a yakışan bir çalışma yaptık”

İlçeye giriş caddelerinde Emirdağ’a yakışan bir çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan Koyuncu, “Eskişehir Caddesi girişine ‘Gurbetin Başkenti’, 15 Temmuz Şehitleri Caddesi (Konya caddesi) girişine ise ‘Türküler Diyarı’ sloganları çevre yolundan geçen yolcuların ve misafirlerin dikkatini çekmektedir. Konya Caddesine, ‘Türküler Diyarı’ giriş tagı ve eskiden Konya Caddesi olarak adlandırdığımız şu an adı ‘15 Temmuz Şehitler Caddesi’ olan caddemize 61 adet 10 metre boyunda çiftli aydınlatma direği yapmış bulunmaktayız. Eskişehir Caddesine ise, ‘Gurbetin Başkenti’ giriş tagı ve 20 adet 10 metre boyunda çiftli aydınlatma yapmış bulunmaktayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi