EMİRDAĞ’DA DOĞALGAZA SON NOKTA
 
-EMİRDAĞ BELEDİYESİ İLE AKSA DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş.
EMİRDAĞ DOĞALGAZ DAĞITIMI İÇİN PROTOKOL İMZALADI
 
 
Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine doğalgaz dağıtımını gerçekleştirecek olan Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ile Emirdağ Belediyesi arasında ortaklık protokolü imzalandı.
 
Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine doğalgaz dağıtımını gerçekleştirecek olan Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Müdürü Murat Ceran, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ı makamında ziyaret etti.
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, doğalgazın sadece şehir içinde kalmaması gerektiğini belirterek, Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'nin de bu imkanlardan faydalanması gerektiğini söyledi.
Emirdağ için kurulacak doğalgaz dağıtım merkezinin yeri, yapılacak çalışmaların ada bazında yapılması, ana hatların geçeceği güzergahlar gibi konularda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 
İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine doğalgaz dağıtımını gerçekleştirecek olan Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ile Emirdağ Belediyesi arasında düzenlen ortaklık protokolünde konuşan Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, doğalgazın ilçeye ayrı bir katkı sağlayacağının altını çizdi.
Özellikle Emirdağ Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların doğalgaza çok büyük ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Kargın, "Şehir için doğalgaz dağıtımında yapılacak olan kazıların vatandaşlarımızın günlük yaşantılarını etkilememesi için gayret göstereceğiz. Doğalgaz dağıtımı yapılacak bölgeler ana arterler ve parsel bazında yapılacak. Doğalgazın ilçemize ve ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Doğalgaz gibi önemli bir hizmetin biran önce gelmesi gerektiğini belirten Emirdağ belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, şunları söyledi:
"İlçe girişine kadar olan ana hattın yaklaşık bir yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor. Doğalgaz gibi önemli bir hizmetin daha fazla geciktirilmemesi için ilçe içerisindeki çalışmaların öne çekilmesi gerekir. Ana hat ile eşzamanlı bir çalışma yapılması, zaman kaybını engelleyecektir. Temennimiz her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımıza en hızlı şekilde hizmet etmektir. Emirdağımıza tekrar hayırlı olmasını diliyorum."
Protokol imza töreninde, Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Serhat Sömer, İmar ve Şehircilik Müdürü Ferhat Canbudak da hazır bulundu.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi