Emirdağ’da “Çöpümü çöp kutusuna atıyorum”projesi

Emirdağ Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Çöpümü çöp kutusuna atıyorum” projesi kapsamında ilçe merkezinde temizlik etkinliği düzenlendi.

Emirdağ Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri ilçe de bir ilke imza attı. Çocuk Meclisi üyeleriyle birlikte Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Çöpümü çöp kutusuna atıyorum” projesi kapsamında ilçe merkezinde temizlik etkinliği düzenlendi. İlçe halkının da destek verdiği çöp toplama etkinliğinde bir farkındalık oluşturuldu.

“İlçe de farkındalık oluşturduk”

Daha temiz, daha güzel, daha yeşil Emirdağ için bir farkındalık oluşturmak için Çocuk Meclisi üyeleriyle birlikte bir temizlik etkinliği düzenlediklerini belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Emirdağ’ımızın ve ülkemizin geleceği çocuklarımız ile birlikte çöp toplama etkinliği gerçekleştirdik” dedi. Başkan Koyuncu, “Emirdağ Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleriyle birlikte ‘Çöpümü çöp kutusuna atıyorum’ projesi kapsamında hem çevre temizlendi hem de daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre için farkındalık oluşturulmuş oldu. Düzenlediğimiz etkinliğe vatandaşlarımızda destek oldu” dedi. Eldivenleri takan katılımcılar ve çocuklar çöp poşetlerini de alarak çöpleri topladılar.

Editör: Haber Merkezi