EMİRDAĞ’DA BUZLANMAYA KARŞI SOLÜSYON
 
-EMİRDAĞ BELEDİYESİ SOKAKLARDAKİ BUZLANMA
İLE MÜCADELEYİ SOLÜSYON İLE YAPILIYOR
 
Emirdağ Belediyesi ilçede ağır geçen kış mevsiminin yaşattığı olumsuzluklara karşı mücadelesini sürdürüyor. Belediye çalışanları sokaklardaki buzlanmaya karşı solüsyon ile mücadele ediyor.
Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede başlayan buzlanmaya karşı sokaklarda solüsyon uygulaması başlattı. Solüsyon uygulamasının, cadde ve sokaklarda, kaldırımlardaki kar ve buzlanmayı önleyici bir işleve sahip. Belediye ekiplerince uygulanan solüsyon aynı zamanda buz oluşumunu önleyici etkisini çok düşük hava sıcaklıklarında bile gösterebiliyor.
 
İNSANA DEĞER VERİYORUZ
Emirdağ'da her türlü hava şartlarına karşı önlemlerin alındığını belirten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, solüsyon uygulamasının işçilik ve malzeme açısından da büyük tasarruf sağladığını söyledi.
Başkan Kargın, buzlanmaya karşı kullanılan diğer uygulamaların belirli bir sıcaklığın altında etkisini yitirdiğini hatırlattı.
Başkan Kargın, "Belediye personelimizin sokaklarda uyguladığı solüsyon, hem buzlanmayı engelliyor hem de erimesini sağlıyor. İnsanlarımızın kış aylarında herhangi bir kazaya uğramadan geçirmeleri için çalışıyoruz. İnsana verdiğimiz değer her şeyin önündedir" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi