Emirdağ’da Belediye-Esnaf Elele toplantısına ilgi var

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, seçimlerden önce sık sık dile getirdiği belediye-esnaf işbirliğini hayata geçiriyor. Ticaret Sanayi Odası,Esnaf Odası başkanlarının da katıldığı toplantıya ilgi yoğun oldu. Esnafın dertlerine çare olacağız sloganı ile yola çıkan Başkan Koyuncu, sorunları tek tek not aldı ve çözüm yolları için çalışmalara hemen başlayacaklarını ifade etti.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, gurbetçi sezonu öncesinde esnaflarla bir araya geldi. Yapılan toplantı Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.İbrahim Aktepe, Emirdağ Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık ve Emirdağ esnafının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Konuyla ilgili Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu şunları kaydetti; “Emirdağ Belediye Başkanı olarak Emirdağ İlçe esnaflarıyla bir araya geldik. Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak olan toplantının ilki yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.İbrahim Aktepe, Emirdağ Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık ve esnaflar katılım gösterdi. Yoğun geçecek olan gurbetçi sezonu öncesinde önemli kararlar aldık ve bu kararları önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Göreve geldiğimiz ilk günde dediğimiz gibi Emirdağ'ı Birlikte Yöneteceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi