Emirdağ protokolü yatırımları yerinde inceledi


Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun projelerinden olan ilçe stadyumu yenileme ve yapım aşamasında olan Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları ilçe protokolü yerinde inceledi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun girişimleri ile son yıllarda Emirdağ’da spor alanında önemli hizmetler yapılmaya başladı. İlçe stadyumu yenileme ve yapım aşamasında olan Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları, Emirdağ Kaymakamı Osman Eren Bilici, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Gülmez yerinde incelediler.

“Gençlerimizin ve sporcularımıza desteğimiz devam edecek”
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Koyuncu, “Son yıllarda spor alanında ilçemizde önemli projelere imza atmaya başladık. İlçemizde bulunan stadyumumuzda yenileme ve iyileştirme çalışmaları yaparak sporcularımızın daha rahat bir ortamda spor yapmaları için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yakın bir zaman içerisinde stadyumumuz hizmete girecektir. Emirdağ 'da bir ilk olan Gençlik Merkezi projesinde önemli bir mesafe katettik, tamamladığında ilçemize kültürel, sosyal ve eğitim açısından büyük bir katkı sağlayacak. İki projemizde halkımıza hayırlı olsun. Gençlerimizin ve sporcularımıza desteğimiz devam edecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi