Emirdağ Mahmut Çorumlu Olimpik Yüzme Havuzu’nda Peyzaj Çalışmaları

Spora yaptığı önemli yatırımlarla Emirdağ'a değer katmaya devam eden Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU' nun önemli projelerinden biri olan Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda çalışmalar devam ediyor.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güvenli ve temiz ortamlarda büyümesi ve kendilerini geliştirebilmesi için Başkan Koyuncu'nun projelendirdiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda peyzaj çalışmaları başlatıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; İlçe'de yüzme bilmeyen kalmayacağını dile getirerek “Çocuklarımızın ve gençlerimizin bu tesislerde sporla ilgilenecek olmaları, bizleri geleceğin şampiyonlarının ilçemizden çıkacağı hususunda umut veriyor. Emirdağımızın gençliğini, geleceğini, sosyal hayatını, ekonomisini en iyi konuma getirmek amacıyla gece-gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarının devamında ise tamamlandığında Emirdağ'ın ilk ve tek kapalı yüzme havuzu olma özelliği taşıyacağının altını çizen Başkan Koyuncu Emirdağ'da gençliğe ve spora olan yatırımların hızla arttığını ve bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi