Emirdağ Kaymakamı ve Belediye Başkanı Korona Aşısı Oldu

Emirdağ ilçe Kaymakamı Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Devlet Hastanesinde Covid-19 aşısının ilk dozunu oldu. Başkan Koyuncu, sırası gelen tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti

Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen aşılama programı kapsamında sırası gelen Emirdağ ilçe Kaymakamı Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Covid-19 aşısının ilk dozunu Emirdağ Devlet Hastanesinde yaptırdı. Korona virüse karşı aşının çok önemli olduğunu belirten Kaymakam Osman Bilici, "Tüm dünyada olduğu gibi korona virüs salgını için aşılama programı devam etmektedir. Bizde Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu ile birlikte Devlet Hastanesinde Covid-19 aşısının ilk dozunu yaptırdık. Tüm Emirdağlı hemşerilerimizin aşı programına göre bir an önce aşı olmaya davet ediyorum. Sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum”

Sırası gelen tüm vatandaşları aşı olmaya davet eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Devletimiz salgın sürecini çok güzel yönetti. Bizde ilçemizde tedbirleri erken alarak salgınla başarılı bir süreç geçiriyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen aşılama programı kapsamında Kaymakamımız ile birlikte ilk toz aşımızı yaptırdık. Halkımızı da aşı yaptırmaları konusunda gereken hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Pandemi döneminde özveriyle emek harcayan sağlık çalışanlarımıza ve yetkililerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Maske, mesafe ve temizlik kurallarını uygulamalıyız. Bu işin şakası yok. Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi