Emirdağ'ın her bir yanı şantiyeye çevrildi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu sabah erken saatlerde ilçenin dört bir yanında yapılan belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Koyuncu, “Söz verdiğimiz gibi hemşerilerimizin daha kaliteli yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

Emirdağ Belediye ekipleri ilçenin her bir yanını şantiyeye çevirerek yoğun bir şekilde çalışma yürütmektedirler. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, sabah erken saatlerde ilçe de başlatılmış olan kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz altyapı çalışmaları, parke taş döşeme, kaldırım ve yeni asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledi. Birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Koyuncu, yeni talimatlarda verdi.

“Halkımız kaliteli bir yaşam sürecek”

Emirdağ halkının kaliteli bir yaşam sürmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Koyuncu, "ilçe genelindeki birçok noktada çalışmalarımız titizlikte sürdürmekteyiz. Bu çalışmaların bir kısmı tamamlanırken, biten çalışmaların yerine yenilerini başlatarak var gücümüzle çalışmaktayız. Söz verdiğimiz gibi hemşerilerimizin daha kaliteli yaşamaları için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi