Emirdağ'ın Gençleri Gençlik Konserinde Buluştu

Emirdağ Kaymakamlığı ile Emirdağ Belediyesi himayelerinde düzenlenen Gençlik Konseriyle Emirdağ'ın gençleri unutulmaz bir gece yaşadı.

Emirdağ'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen fakat olumsuz hava şartlarından dolayı ertelenmek zorunda kalan Gençlik Konseri dün akşam gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Gençlik Konserinde Gentlemen grubunun şarkılarıyla eğlenen gençler unutulmaz bir gece yaşamalarını sağlayan Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler.

Başkan Koyuncu, hem Emirdağ'ın gençleri hem de Emirdağ'ın misafiri olan üniversite öğrencisi gençlerin konserler ve çeşitli etkinliklerle eğlenebileceklerini belirterek, “Konserler , öğrenci kardeşlerimizin okul ve sınav stresinden bir nebze olsun uzaklaşıp, eğlenebilecekleri sosyal ortamlardır. Gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik bu tarz etkinlik ve projelere önem veriyoruz. Gençlerimiz de bu güzel etkinliklere katılarak bizleri onure ediyorlar. "ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi