Emirdağ Emniyeti Okul Denetiminde

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü, 2021-2022 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla okul çevreleri ve okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Okul servislerine yönelik denetimde, servis şoförleri koronavirüs tedbirleri kapsamında bilgilendirilerek, araçları kontrol edildi. Polis ekiplerince, öğrencilerin huzur ve güven ortamında eğitim hayatlarını sürdürmeleri ve güvenli bir çevrede gelişimlerini devam ettirmeleri amacıyla, okul çevrelerinde ve okula ulaşım güzergahlarında bulunan park, bahçe, internet kafe, metruk binalar ve okul servis araçlarında asayiş ve trafik açısından kontrol ve denetimler yapıldı.

Okul servislerine yönelik denetimlerin önümüzdeki günlerde de süreceği belirten Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, öğrencileri okullarda ziyaret ederek yaya geçidi kullanımı, okul servis araçlarında seyahat kuralları, güvenli geçiş alanları, bağımlılık yapan maddelerin zararları ve dijital güvenlik konularında bilgilendirme yaptı. Bunun yanı sıra sosyal mesafe kuralları ve hijyen şartları hakkında da öğrencilere bilgi verildi.

Emniyet Müdürü Yanık, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza değer veriyoruz, bu nedenle denetimleri eğitim-öğretim yılının sonuna kadar düzenli bir şekilde devam ettireceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi