EMİRDAĞ DP, UYSAL’I AĞIRLAYACAK
Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini oluşturan Demokrat Parti Emirdağ ilçe teşkilatı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeni yönetimin oluşturulmasından sonra Demokrat Parti'nin de bu seçimlerde iddialı olacağını belirten Aslan Sayın dün de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın önümüzdeki Perşembe günü yani ayın 10'unda Emirdağ’a geleceğini belirtti.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sayın şunları kaydetti : "Halka Gidiyoruz çalışmaları kapsamında 10.10.2013 Perşembe günü saat 18.30'da Belediye Çınar Düğün Salonunda Demokrat Parti İlçe Teşkilatının vereceği akşam yemeğine DP Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal da katılacaktır. Genel Başkanımız Uysal, ilçemizi ziyareti sırasında ilçemizdeki odaları ve esnafları da ziyaret edecektir. Emirdağ Çınar Düğün Salonunda vereceğimiz yemeğe tüm partililerimiz ve halkımız da davetlidir şimdiden tüm kamuoyuna duyurulur" dedi.
Aslan Sayın'ın bu açıklamasından sonra geçtiğimiz haftalarda Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ı ağırlayan ilçemiz bu defa da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ağırlamaya hazırlanıyor.
Editör: Haber Merkezi