Emirdağ'da yeni pazar yeri hizmete açıldı

Emirdağ ilçesinde belediye tarafından vatandaşların konforlu şekilde hizmet alabilmesi için kapalı ve modern bir görünüme kavuşturulan Kapalı Pazar Yeri Yöresel Ürünler Pazarı ve Yoğurt Pazarı açıldı.

Emirdağ Belediyesi tarafından mart ayındaki ihale sonrası yapımına başlanan pazar yeri yaklaşık 9 ay süren çalışmanın ardından yenilendi. Modernleşen Kapalı Pazar Yeri, Yöresel Ürünler Pazarı ve Yoğurt Pazarı hizmete sunuldu. Geçmişte üzeri açık olan pazar yeri, yenilemeyle modern görünüme kavuştu. Yaklaşık 7 bin metrekare kapalı alana sahip pazar yerinde esnaf rahat bir şekilde ürünlerini sergilerken vatandaşlar da olumsuz hava koşullarından etkilenmeden alışverişlerini yapacak.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kapalı Pazar Yeri ve Yöresel Ürünler Pazarı'nı gezdi. Başkan Koyuncu, şunları söyledi:

"Emirdağ Belediyesi olarak pazar yerimizi konusunda standartları yükseltmek ve vatandaşlarımıza daha konforlu, daha modern pazar alanı kazandırabilmek amacıyla projelendirip yoğun çabalar sonucunda halkımızın hizmetine sunduğumuz Pazar Yerimiz kadim şehrimize hayırlı olsun, bu vesileyle tüm esnafımıza hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum."

Editör: Haber Merkezi