Emirdağ'da 19 Mayıs Coşkusu Bisiklet Turu ile Başladı

Emirdağ Kaymakamlığı ve Emirdağ Belediyesi iş birliği ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bugün yapılan bisiklet turu ile başladı.

Tur öncesinde bisiklet severler , Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Her yaştan vatandaşımızın yer aldığı, polis ekiplerimiz eşliğinde başlayan ve keyifli anların yaşandığı bisiklet turu Çatallı Köyü'nde sona erdi. Tur sonunda bisiklet severlerimize Çatallı Köyümüzdeki hanımlarımızın hazırladığı çeşitli ikramlar sunuldu.

Çatallı Köyümüzde vatandaşlarımızla bir araya gelen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu onlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Bisiklet turuna katılan vatandaşlarımıza teşekkür eden Başkan Serkan Koyuncu, 19 Mayıs 1919’un tarihte çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kilometre taşlarının döşenmeye başladığı bir gün. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu meşaleyi yaktığı bir gün. Bugün hem Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andık hem de geleceğimizin güvencesi, istikbali, umudumuz, her şeyimiz olan gençlere bağışladığı 19 Mayıs ruhunu paylaştık. Etkinliğimize ortak olan bisiklet severlerimize, ikramları hazırlayan kadınlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Bisiklet turuna Kaymakam Refiki Funda Hamza, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kurum amirleri ve çok sayıda bisiklet sever katıldı.

Editör: Haber Merkezi