Emirdağ Belediyesi’nden Öğretmenlere Anlamlı Hediye

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun öğretmenlere özel hazırlattığı hediyeler ilçede görev yapan öğretmenlere takdim edildi.

Emirdağ Belediye personelleri Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun iyi dilek ve temennilerini öğretmenlere ileterek; Cumhurbaşkanlığı Kültür Ödülü Sahibi Yazar Mustafa Kutlu’nun eseri ve Başkan Koyuncu'nun öğretmen günü için kaleme aldığı mektubun yer aldığı hediye paketini ilçede görev yapmakta olan tüm öğretmenlere dağıttı.

Baskan Koyuncu'nun; öğretmenler için kaleme aldığı:

"Değerli Öğretmenim; Sizlere olan minnet ve şükranlarımı sunmak için bu mektubu kaleme aldım. Çocuklarımızı hayata hazırladığınız, yeri geldiğinde şefkatinizle içimizi ısıttığınız, aynı zamanda onlara kol kanat gerdiğiniz için iyi ki varsınız. Çocuklarımızın yetişmesinde her türlü fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. Sizler, ellerinizdeki işlenmemiş cevherleri, azimle, sabırla ve sevgiyle birer şahesere dönüştüren sanatçılarsınız. Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki, bizim medeniyetimiz öğretmenleri, hocalarını hiçbir zaman eğitimin teknik bir unsuru, bir aracı görmemiştir. Öğretmenlerimiz, bizim medeniyetimizde eğitimin asli unsuru, hatta eğitimin bizatihi kendisi olmuştur. Öğretmenlerimize memur, eğitim aracı, not veren, sınıf geçiren nazarıyla değil; insan yetiştiren, malzemesi insan olan bir usta, bir gönül mimarı nazarıyla baktık, bakıyoruz. İnşallah bu bakış açımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.

Bu duygularla sizin nezdinizde, çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için yurdumuzun her köşesinde heyecanla görev yapan saygıdeğer tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sizlere değerli aileleriniz ve öğrencilerinizle birlikte esenlik ve başarı dolu bir yaşam diliyorum.

Aybüke Yalçın, Necmettin Yılmaz öğretmenlerimiz gibi, görevleri başındayken hain terör saldırıları sonucunda şehitlik mertebesine yükselmiş aziz öğretmenlerimizi de saygıyla anıyorum.

Çocuklarımızın geleceğe güven ve umutla bakmasını sağlayan kıymetli öğretmenim; ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. Sağlıcakla kalın..." mektubunu ve kitaplarını alan öğretmenler bu anlamlı hediye için Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya ve Belediye personellerine teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi