Emirdağ Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Havaların ısınmasıyla birlikte hummalı bir çalışma içine giren Emirdağ Belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için ilçenin farklı bölgelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Suvermez Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere ilçenin farklı noktalarında yol bakım onarım ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Çeşitli nedenlerle tahrip olan ve bozulan kaldırımlar yerine başlatılan çalışmalar doğrultusunda eski kaldırım taşlarını söken ekipler, yerine çok daha sağlam ve modern kaldırım yapıyor.

Çalışmalarla ilgili konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yol-kaldırım çalışmalarına önem verdik. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak daha kaliteli ve konforlu yolları vatandaşımızın hizmetine bir an evvel sunmak için çalışıyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın hiçbir tereddüdü olmasın. Bütün çalışmalarımız, çabamız vatandaşların rahat, konforlu yollarda seyahat etmesi içindir." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi