Emirdağ Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Emirdağ Belediyesi ekipleri, soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için beslenme odaklarına yem ve mama dağıttı.

Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Emirdağ Belediyesi sahip çıktı. Belediye ekipleri ilçenin belli noktalarına, sokak hayvanlarının beslenmeleri için mama bırakıyor.

“Kış boyunca sahip çıkacağız”

Sokak hayvanlarının aç kalmaması ve dondurucu soğuktan olumsuz etkilenmemeleri için Belediye ekiplerinin tüm kış boyu çalışmalarını sürdüreceğini belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, vatandaşları da duyarlı olmaya davet etti. Başkan Koyuncu, “Başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvan dostlarımızın kışın bu soğuk günlerinde aç ve susuz kalmamaları için belediye ekiplerimizle çalışmalar yapılıyor. Sevimli dostlarımızın aç kalmaması ve soğuktan etkilenmemeleri için ekiplerimiz belirli periyotlarla kış mevsimi boyunca besleme çalışmalarına devam edecek. Vatandaşlarımızdan kar yağışı nedeni ile yiyecek bulmakta zorlanan sevimli dostlarımıza yardım etmelerini rica ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi