Emirdağ Belediyesi'nden Polis Adaylarına Ücretsiz POMEM Spor Kursu

Gençlere yönelik ücretsiz hizmetleri ile örnek çalışmalara imza atan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emniyet Teşkilatı’nın ihtiyacı olan polis memurlarını yetiştirmek üzere meslek eğitimi veren POMEM’e başvuracak adaylar için ücretsiz parkur desteği vermeye başladı.

Emniyet Genel Müdürlüğünce 8.000 Polis alınacağı hakkında yapılan duyurunun ardından Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun talimatlarıyla harekete geçildi.

Belediye Başkanlığı tarafından yapılan protokol ve görüşmeler neticesinde Emirdağ İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde polis adayları için ücretsiz POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) spor kursu açıldı.

Emirdağ Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Kapalı Spor Salonu'nda uzman eğitmenler tarafından verilecek olan kurslar sayesinde polis adayları fiziki yeterlilik sınavlarına hazırlanabileceklerdir.

Kayıt olmak isteyen polis adaylarının Emirdağ Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Polis memuru yetiştirmek üzere mesleki eğitim veren POMEM’e girmek isteyen adaylar, yüksek kurs maliyetleri ve yetersiz parkur alanları nedeniyle zorlandıklarını ifade ederek kendilerine bu konuda destek olan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi