Emirdağ Belediyesi kışa hazır

Emirdağ Belediyesi, ilçe de yoğun kar yağışı ve buzlanmaya karşı sorun yaşamamak ve karla mücadele çalışmaları için oluşturduğu ekiplerle 7 gün 24 saat göreve kesintisiz bir şekilde hazır.

Kış aylarının gelmesi ve yağışların başlaması nedeniyle Emirdağ Belediyesi, kar, donma ve buzlanmaya karşı gerekli tedbirleri aldı. Emirdağ Belediyesi, kış mevsiminde sorun yaşamamak ve karla mücadele çalışmaları için oluşturduğu ekiplerle 24 saat kesintisiz bir şekilde hizmet verecek.

“Ekiplerimiz 7 gün 24 saat göreve hazırdır”

Kış sınavını başarılı bir şekilde geçirmeyi planladıklarını belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kış aylarında oluşacak olumsuz hava muhalefetine karşı mücadele için hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz, vatandaşımızın kış mevsiminde herhangi bir sorun yaşamaması için vardiyalı şekilde çalışıp halkımızın hizmetinde olacak. Yapılan hazırlıklar kapsamında, çok sayıda ekip ve ekipmanlarımız 7 gün 24 saat göreve hazırdır. Sürücülerimizde araçlarının kış bakımını yaptırıp, kış lastiklerini taktırsın ve mutlaka araçlarında zincir bulundursunlar. Tedbiri elden bırakmasınlar" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi