Emirdağ Belediyesi “Kır Düğün Salonu“ inşaatı tamamlandı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin en büyük ihtiyacı olan düğün salonu eksikliğini giderdi. Emirdağ Belediyesi Kır Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri, Cuma akşamı ilk organizasyona evsahipliği yapacağı bildirildi.

Seçim öncesi vermiş olduğu projelere ek olarak ihtiyaç analizinin ardından planlanan bir projenin daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçemizin en büyük eksikliği olan düğün salonu inşaatının tamamlandığını söyledi.

Cuma akşamı ilk organizasyonu gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Koyuncu, “Emirdağ Belediyesi Kır Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinin yapımını 3 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Yaklaşık 2000 m2 alana sahip, Emirdağ’ımızın geleneksel kalabalık düğünleri için maksimum 1000 kişi kapasiteli Kır Düğün Salonu halkımızın hizmetine açıldı. Cuma Akşamı ilk organizasyona evsahipliği yapacak olan, Emirdağ Belediyesi Kır Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinde son hazırlıklar tamamlanmak üzeredir. Bu güzel eser Kadim Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi