Emirdağ Belediyesi hurda araçları yeniden hizmete kazandırıyor

Emirdağ Belediyesi, daha önceki yıllarda 'hurda' diye bir kenara atılan araçlarını yeniden hizmete kazandırıyor.
Emirdağ Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bugüne kadar tamiratı yapılan araçlar sayesinde büyük bir ekonomik tasarruf sağlanmış oldu.
Bugüne kadar hur diye bir kenara atılan araçların bakım ve onarımını yaparak hizmete sunduklarını hatırlatan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, belediye araç parkında hurda diye tabir edilen hiçbir aracın kalmadığını söyledi.
Başkan Kargın, "Göreve geldiğimizde belediyemize ait bazı araçların hurda diyerek bir kenara atıldığını gördük. İlk olarak kendi atölyemizde kendi imkanlarımızla yapabildiğimiz tüm tamir ve bakım hizmetleri ile Aşevimize bir araç kazandırdık. Kış aylarında kullanılan tuzlama aracı ve büyük bir tır kazandırdık. Gezici su tamiratları için bir aracımızı tamir ve bakımını yaparak hurda olmadığını gösterdik. son olarak da itfaiyemize büyük bir destek sağlayacak olan 10 tonluk bir tankeri yeni bakım ve onarımıyla hurda olmaktan kurtardık" dedi.
Başkan Kargın, son yapılan su tankeri ile hem itfaiyeye destek hem de park ve bahçelerin sulanmasında önemli görev alacağını, bununla beraber Emirdağ belediyesi bünyesinde bulunan ve hurda diye bir kenara atılan araç kalmadığını da sözlerine ekledi.
 
Editör: Haber Merkezi