Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun Yeni Yıl Mesajı

Başkan Koyuncu mesajında, "Başarı ve hizmetlerle dolu 2021 yılını geride bırakırken, 2022 yılına büyük umutlarla giriş yapıyoruz. Hep birlikte çıktığımız bu yolda ilerlerken siz değerli hemşehrilerimizden güç alıyoruz. Bu güç, her zaman bizlere çalışma arzusu kazandırıyor. Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve ilçemize yeni bir çehre kazandırmaya devam ediyoruz. En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. 2022 yılı pek çok projemizin tamamlandığı ve ilçemizin hızlı değişim yaşadığı bir yıl olacak.

2022 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.

Yeni yılda da hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedefimiz verimlilik olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi