Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu TV 100 Kanalına Röportaj Verdi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Belediye Başkanlığı makamında ağırladığı TV 100 kanalı ekibiyle gurbetçi vatandaşlarımızı ve yaptığı projeleri konuştu.

1960’lı yıllardan itibaren yoğun olarak Belçika’ya giden Emirdağlıların orada sanayiden siyasete kadar her alanda adlarını duyurduğunun altını çizen Başkanımız röportajında gurbetçilerimize ayrıca yer verdi.

‘Bizim Sevdamız Emirdağ’ sloganıyla yola çıkan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ürettiği ve planladığı projelerde ilçe halkımızın ve gurbetçi vatandaşlarımızın taleplerini göz önüne aldığını, “Tek gayemiz ilçemiz Emirdağ’da vatandaşlarımızın ve gurbetçilerimizin güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve değişen gelişen dünyaya ayak uyduran bir Emirdağ’dır!” sözleriyle ilçemizi ileriye taşıyacak her türlü projenin altında imzası olduğunu vurguladı.

İlçemizi ekonomik anlamda ileriye taşımak için Organize Sanayi Bölgesi’nde önemli yatırımlar yapıldığına da değinen Başkan Serkan Koyuncu, para korkak bir materyal, riski gördüğü yere gelmez Emirdağ’a gelen yatırımcılar görüyor ki risk sıfır bu nedenle ilçemize yatırımlarda bulunuyor.

Organize Sanayi Bölgesi’nde 2021 yılı itibariyle 11 faal firma,4 inşaat halinde, 3 proje aşamasında firma bulunduğunu ve 2023 yılı itibariyle Emirdağ OSB’de hedeflenen istihdam sayısı 1.350 kişi olması beklendiğini dile getirdi.

1.Genişleme alanı dolduğundan en kısa sürede 2. Genişleme çalışmalarına başlanacağını söyleyen Başkanımız Serkan Koyuncu; 4,5 milyon liralık yatırım ile doğalgaz arzının fabrikalara hizmet vermeye başladığına da röportajında yer verdi.

Röportaj sonunda Başkan Serkan Koyuncu TV 100 kanalı ve ekibine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi