Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Koyuncu, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ile birlikte Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Atıksu Arıtma Tesisi İhalesi Yapıldı

Ankara'daki ziyaretleri Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında başladı. Başkan Koyuncu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda Emirdağ OSB’de yapılacak Atıksu Arıtma Tesisinin inşaat ihalesine katıldı. Yapılan yatırımlar sayesinde bölgenin en cazip Organize Sanayi Bölgesinin Emirdağ'da olduğunu ifade eden Koyuncu; " Bugün Günlerden Ankara...Bugün ilçemiz doksanyedi milyon beşyüzbin TL lik yatırım kazandı. Bugün Emirdağ Organize Sanayi Bölgemiz Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının ihalesi 97.500.000 TL ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızda yapıldı. İlçemiz için tarihi olan bu imzalar her birimize hayırlı olsun.

En yakın zamanda inşaatı başlayacak olan Arıtma Tesisimiz için başta Sayın Milletvekillerimiz Ali Özkaya'ya, İbrahim Yurdunuseven'e, Emirdağ Kaymakamımız Sayın Osman Bilici'ye, Organize Sanayi Müdürümüz ile personellerine ve Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Teknoloji ve Sanayi Bakanlığındaki ziyaretleri kapsamında Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Şamil Çil ile birlikte Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ile yapılan görüşmede Emirdağ Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Koyuncu misafirperverliklerinden dolayı Genel Müdür Fatih Turan'a teşekkür etti.

Emirdağ İmam Hatip Lise Binası İçin Ek Bütçe

Ziyaretleri son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığında devam etti. Başkan Koyuncu, Kaymakam Bilici ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Emirdağ İmam Hatip Lise binasının ek bütçesi değerlendirildi.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu;" Uzun zamandır yeniden ihaleye çıkılması için uygun görüş alınamayan Emirdağ İmam Hatip Lisesi binamızın ek bütçe uygun görüşü bugün itibariyle alınmıştır.

Sayın Bakan Yardımcımız Mahmut Gürcan'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Büyüyen Gelişen Emirdağ için durmak yok koşmaya devam..."ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcı Mahmut Gürcan, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi