Belediye ekipleri, Emirdağ’da bütün okulları dezenfekte etti

Emirdağ Belediyesine bağlı ekipler, 2020 – 2021 Eğitim öğretim yılı başlaması nedeniyle ilçe de bulunan tüm okullarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimiz için sağlıklı, verimli bir yıl geçmesi dileğiyle yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun’’ dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun talimatları ile belediye ekipleri tarafından 2020 – 2021 Eğitim öğretim yılı başlaması nedeniyle ilçe de bulunan tüm okullarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar kapsamında okulların bahçeleri, giriş ve sınıf kapıları, kapı kolları koridor, ortak kullanım alanları sıra ve sandalyeler tuvaletler başta olmak üzere ayrıntılı bir dezenfekte ve temizlik çalışmaları yapılıyor.

“Yeni eğitim - öğretim yılı hayırlı olsun”

Eğitim ve öğretim yılı boyunca rutin olarak temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yapılacağını söyleyen Başkan Koyuncu, ‘’2020-2021 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz ve tüm velilerimiz için sağlıklı verimli geçmesi dileğiyle yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun. Okulların açılmasıyla birlikte alınan hijyen önlemlerinin belirli rutinlerle yapılacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi