Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Milli Ağaçlandırma Günü Fidan Dikim Etkinliğine Katıldı

Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Milli Ağaçlandırma Günü olarak 11 Kasım’da saat 11.11’de temsili olarak Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen ağaç dikme organizasyonu Adaçal Mevkiinde gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm şehirlerde milyonlarca fidanın toprakla buluştuğunu belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Adaçal’dayız. Buradan Milli Ağaçlandırma Günü’ne destek veriyoruz. Adaçal Mevkiinde fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Geleceğin Türkiye’si için çok önemli bir adım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Etkinlikte öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Fidan dikme etkinliğine Kaymakam Osman Bilici Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri, İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman İşletme Şefliği, STK temsilcileri ve üyeleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Editör: Haber Merkezi