Başkan Serkan Koyuncu, Üretime Başlayacak Fabrikayı Ziyaret Etti

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Öz Aytı İnşaat ve Malzemeleri Tarım Otomotiv Turizm Lojistik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini Ziyaret Etti.

Plastik sunta ve playwood üretimi yapacak olan fabrikanın yurt dışından gelen malzemelerinin kurulumu bugün yapılıyor.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu fabrikayı ziyaret ederek kurulumu yapılan makinalar ve üretimi yapılacak olan malzemeler hakkında fabrika sahibi Mustafa Aytı’dan bilgiler aldı.

İlçemizin ve ülkemizin gelişip kalkınmasını, vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamasını arzu ettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Öz Aytı Fabrikası malzeme kurulumunu gerçekleştirdikten sonra faaliyete geçecek ve en az 80 kişiye istihdam sağlayacaktır.

Emirdağımızın büyümesi için ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan tüm yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha malzeme kurulumu yapılan fabrikamız ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Firma yetkilileri ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi