Başkan Serkan Koyuncu Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Her fırsatta okulları ziyaret edip ihtiyaçlarını soran, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yaz tatilinin gelmesiyle birlikte öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olmak için ve ‘Okuduğunu Anlama’ Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini vermek üzere İmam Hatip Ortaokulunu ve Lisesini ziyaret etti.

Karne alan bütün öğrencilerin keyifli bir tatil geçirmelerini dileyen Başkanı Serkan Koyuncu, ‘Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de 2021 – 2022 Eğitim Öğretim yılını tamamlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim yuvalarımızda; dönem boyunca çalışan, çabalayan ve başarılı bir eğitim dönemini daha geride bırakan tüm öğrencilerimizin karne gününü kutluyorum. Bütün öğrencilerimize hayırlı ve verimli bir tatil temenni ediyorum. Ayrıca yarın sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diyerek öğrencilerimize karnelerini verdi. Ve Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu yine bir ilke imza atarak 16 yaşını doldurmuş öğrencilerimize İnternet paketi hediye etti.

Karne dağıtım töreninin ardından Okuduğunu Anlama Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Beyli tarafından takdim edildi.

Aynı zamanda İmam Hatip Ortaokulu – Lisesinde farklı alanlarda başarı gösteren öğrencilerimize de ödülleri verildi.

Karne dağıtım törenine Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Beyli, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Editör: Haber Merkezi