Başkan Serkan Koyuncu Kadir Gecesi Mesajı yayımladı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Koyuncu mesajında, barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği bu gecenin her kes için ilahi nimet olduğunu belirtti.

Büyük bir heyecan ile karşıladığımız Ramazan ayının sona erecek olmasının hüznü, bayramın habercisi olan Kadir Gecesinin sevincinin aynı anda yaşandığını kaydeden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşarken, bir taraftan da bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi’ni bu derece değerli kılan en önemli sebepte; Kur’an-ı Kerim’in bu gecede inmeye başlamasıdır. Yüce kitabımızın getirdiği ilke ve prensiplerin özünde; aydınlık, hoşgörü, dostluk ve kardeşlik vardır. Bu mübarek gecede; hoşgörünün, barış ve huzurun olması en büyük dileğimizdir. Bu gece feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan, yüreklerimizin ibadetle dolup taştığı gecedir. Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Emirdağlı hemşehrilerimin ve tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar; bu gecenin, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi