Başkan Koyuncu’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emirdağ Belediyesi’nin yeni hizmet binası için Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Emirdağ’a yakışır modern bir belediye hizmet binasını kavuşturan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Koyuncu’yu ilk olarak Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, Komiser Yardımcıları Mustafa Toygar Özel ve Recep Çağatay Ceylan ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu yeni hizmet binasında ziyaret ettiler. Başkan Koyuncu misafirleriyle bir süre makam odasında görüştükten sonra yeni hizmet binasının birimlerini gezdiler. AK Parti İlçe teşkilatı yeni hizmet binasına hayran kaldılar. İlçe teşkilatına yeni belediye hizmet binasını tanıtan Başkan Koyuncu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emirdağ’a hak ettiği modern bir hizmet binası kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Koyuncu, yeni hizmet binasının ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Dişiçürük’ten Başkan Koyuncu’ya teşekkür

Yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük, “İlçemize böyle güzel bir belediye binası kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah bu belediye hizmet binasında ilçemiz için nice güzel işler yapmayı nasip etsin. Gerçekten Emirdağ’ımıza yakışan güzel ve modern bir belediye hizmet binası kazandırılmış oldu. Bu vesile ile yeni belediye hizmet binasının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi