Başkan Koyuncu’nun vizyon projeleri tek tek hayata geçiyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun 56 projesinden biri olup vizyon projelerinden olan Millet Bahçesi'nde ağaçlandırma çalışmaları başlamıştır.

Ağaçlandırma çalışmalarını Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yerinde inceledi. Emirdağ İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil İbrahim Koku'dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Koyuncu bu kapsamda 25 bin m² alana 7 bin adet Karacalar Üzümü Bağı ve 100 bin m² alana 5 bin adet badem fidanı dikimi yapılacağının müjdesini vererek şimdilik 1500 badem fidanının toprakla buluşturulduğunu ifade etti.

Göreve geldiği günden bugüne kadar geçen süre içerisinde Emirdağ'ın daha yeşil bir görünüme kavuşması için ağaçlandırma çalışmalarına ayrı bir önem veren Başkan Koyuncu fidan dikimi yapılan alan için; "Hemşehrilerimizin nefes alacakları bir yer inşa etmeye özen gösteriyoruz. Emirdağ Belediyesi olarak gelecek kuşaklara daha yeşil bir Emirdağ bırakmak amacıyla, doğanın korunmasının yanı sıra yeşil tonların ilçemize hakim olması için azami çaba sarf ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Serkan Koyuncu yapımı devam eden Millet Bahçesi için : "Tamamlandığında ilçemizin çehresini değiştirecek olan Millet Bahçesi, hem kadim şehrimiz Emirdağ 'a büyük bir değer katacak hem de hemşehrilerimizin nefes alacakları bir yer olacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi