Başkan Koyuncu’dan 10 Kasım Mesajı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım ile ilgili yayımladığı mesajında;

“ Bir millete, ihtiyacı olan inancı aşılayarak başlattığı İstiklal Savaşı’nda asırlık Türk tarihinin kaderini değiştiren ve sonunda İstiklal mücadelemizi Cumhuriyetle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yılında rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sadece bu millete değil tüm dünyaya liderliğiyle, askerliğiyle örnek olmuş tarihimizin en önemli değerlerinden biridir. Gazi’mizin bizlere bıraktığı en önemli eseri olarak nitelendirdiği Cumhuriyet’i geçmişten aldığımız güç ve inançla, bugün de ileriye taşıma hedefimizden vazgeçmiyoruz.

Bizler Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için azimle çalışmalıyız. En büyük idealimiz , şehit ve gazilerimizin emaneti olan bu vatanı muhafaza etmek, aziz milletimizle bu emaneti daha yükseklere taşımak" ifadelerini kullanarak " Vefatının 83. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna şehit olan kahramanlarımızı ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi