Başkan Koyuncu, “Yalnız Değilsiniz”

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun talimatları ile belediye ekipleri tarafından vatandaşlara ücretsiz hijyen paketi dağıtıldı

Emirdağ’da koronavirüs sürecinin başladığı ilk günden bu yana Emirdağ Belediyesi tarafından hijyen paketleri vatandaşlara ücretsiz dağıtılmaya devam ediyor. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu pandemi süreci boyunca hastalık geçiren veya hastalık nedeniyle karantina altında kalan vatandaşları yalnız bırakmıyor. Vatandaşların talebi doğrultusunda belediye ekipleri kapı kapı gezerek maske, kolonya ve sabundan oluşan hijyen paketlerini ücretsiz dağıtıyor. Emirdağlı vatandaşlar belediyenin hem internet sitesine girerek hem Whattsapp ihbar hattını arayarak hijyen paketini talep ediyor. Vatandaşların talebi doğrultusunda ertesi gün ekiplerce hijyen paketi evlerine kadar teslim ediliyor. Ayrıca korona virüs sürecinin başladığı ilk günden bu zamana belediye ekipleri cadde ve sokakları düzenli olarak dezenfekte etti.

Gönül Belediyeciliğinin bir örneği daha

İnternet üzerinden veya Whattsapp ihbar hattına başvuran her vatandaşa hijyen paketlerini ulaştırdıklarını söyleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Ülkemizde koronavirüs vakaları görüldüğü ilk günden itibaren belediye ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın maske, gıda desteği, hijyen paketi ve caddelerin yıkanması konusunda talepleri oldu ve biz özel bir ekip kurduk. Bu ekibimiz bu talepleri anında yerine getiriyor. Milletimizin bu koronavirüs sürecinde yaşadıklarına elimizden geldiğince destek olduk. Bu süreci hızlı bir şekilde atlatacağız. Emirdağlı hemşerilerimiz tüm ihtiyaçları için Whattsapp ihbar hattımızdan (0535 334 00 03) bize ulaşabilirler” dedi.

Editör: Haber Merkezi