Başkan Koyuncu müjdeli haber verdi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Afyonkarahisar ziyareti programı kapsamında düzenlemiş olduğu değerlendirme toplantısı sırasında İlçe adına çok güzel bir projenin daha sözünü aldı. Bakan Kurum’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Koyuncu, “Seçim öncesi verdiğimiz sözlerden bir tanesi olan ‘Millet Bahçesi’ sözünü yerine getiriyoruz” dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Afyonkarahisar ziyaretleri kapsamında düzenlediği il değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda ilçe de yapılan çalışmalar ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, bilgiler veren Başkan Koyuncu, başta Millet Bahçesi yapımı olmak üzere diğer projelerle ilgili destek istedi.

“Millet Bahçesi sözünü yerine getiriyoruz”

Başkan Koyuncu, Bakan Kurum ile yapmış olduğu görüşme sonrasında müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi. Başkan Koyuncu, “Seçim Öncesi verdiğimiz sözlerden bir tanesi olan ‘Millet Bahçesi’ sözünü yerine getiriyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'un İlimiz ziyaretinde başlama talimatını vermesi neticesinde düğmeye bastık. Bizlere destek veren başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’e, AK Parti Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu’na, Ali Özkaya’ya, İbrahim Yurdunuseven’e, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a ve Emirdağ AK Parti İlçe Başkanımız İsmail Dişiçürük’e teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun. Bizi takip etmeye devam edin” dedi.

Başkan Koyuncu kolları sıvadı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un talimatı sonrası Millet Bahçesi’nin yapımı için kolları sıvayan Başkan Koyuncu, İlçe Kaymakamı Osman Bilici ile birlikte Millet Bahçesi yapım alanını birlikte incelediler. İncelemeye Orman Bölge Müdürü Recep Temel, Afyon ve Emirdağ Orman Teşkilatları da katıldı.

Editör: Haber Merkezi