Başkan Koyuncu, “Her şey Emirdağ için”

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçe halkının rahatı için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Başkan Koyuncu, ilçe de yapılan sıcak asfaltlama ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Koyuncu, desteklerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’a, İl Genel Meclisi Sekreteri Murat Toy’a ve Yol Şube Müdürü Faik Karakoç'a teşekkür etti.

Emirdağ Belediye Başkanı ilçesine en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir mesai harcıyor. İl Özel İdaresi ile yapılan protokol gereği maliyeti belediye tarafından karşılanarak, ilçe de bulunan bazı yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor. Başkan Koyuncu, sıcak asfaltlama çalışmalarını İl Genel Meclis Üyesi Necati Şevik ve İncili Mahallesi Muhtarı Orhan Dölek ile yerinde inceledi. Başkan Koyuncu, “İncili Mahallesi TOKİ yolu arkasına alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. İl Özel İdaresi ile yapılan protokol gereği maliyeti belediye tarafından karşılanarak, iki kilometre uzunluğunda asfaltlama çalışmasını gerçekleştiriyoruz. İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’a, İl Genel Meclisi Sekreteri Murat Toy’a ve Yol Şube Müdürü Faik Karakoç'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın rahatı için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik sayesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“Çalışmalarımız aralıksız devam edecek”

Başkan Koyuncu, Eskişehir Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını da yerinde inceledi. Emirdağ'ın mahallelerinde vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Koyuncu, Emirdağ Belediyesi tarafından asfalt, yama, kaldırım, bordür yenileme ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi