Başkan Koyuncu, “Esnafımızın her zaman yanındayız”

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, ilçe esnafıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Koyuncu, “Emirdağ belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız” dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Emirdağ Belediyesi toplantı salonunda ilçe esnafıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler. Birçok görüşün dile getirildiği toplantıda Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun projelerinden tamamlanan ya da tamamlanmak üzere olan 36 projelerinden bahsedildi. Toplantının gündem maddesi ise esnafın pandemi nedeniyle oluşan sıkıntıları ve talepleri oldu.

Esnaf toplantıları devam edecek

Emirdağ belediyesi olarak esnafın her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Koyuncu, toplantıların bundan sonra da devam ederek karşılıklı sorunların daha kolay bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ise, “Temel amacımız Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu ve diğer paydaşlar ile işbirliği yaparak esnafımızın sorunlarına çözümler üretmektir” dedi. Görüşlerini dile getirmek isteyen katılımcılarımızın hepsine söz hakkı verildi. Toplantının sonunda bir yol haritası çıkartılarak gerekli adımların atılması konusunda karar verildi.

Editör: Haber Merkezi