Başkan Kargın’dan Salı pazarı esnafına ziyaret

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın esnaflarla bir araya geldi. Başkan Kargın Salı Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden Başkan Kargın, ziyaretlerini sürdürüyor. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın , Salı Pazarına yaptığı ziyarette pazarda bulunan vatandaşlara ve esnaflara hayırlı alışverişler diledi. Esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not aldıran Başkan Kargın, isteklerin yerine getirilmesi doğrultusunda talimatlar verdi. Pazar esnafı ve vatandaşlar ise Başkan Kargın’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan Kargın’a teşekkür ettiler.

İşyeri sahipleriyle ve karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kargın, “Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Çalışmalarımız esnafımızın ve vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesidir. Sizlerden gelen şikâyetleri gidermek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi