BAŞKAN KARGIN'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI
 
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, "Aziz Şehitlerimizin bize emaneti anneleri başta olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, ellerinden öpüyorum" dedi.
 
Başkan Kargın, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Annelerin değerinin hiç bir şeyle ölçülemeyeceğinin altını çizen Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Kargın, toplumun temel direği olarak, sağlıklı bir toplumun oluşmasında annelerin rolünün önemine işaret etti.
Başkan Kargın mesajında şunları kaydetti:
"Anne, sevginin simgesidir. Anne karşılıksız ve şartsız sever. Annelerimiz toplumun temel direği olarak, sağlıklı bireylerin yetişmesinde ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında çok büyük bir role sahiptir. Hiç yılmadan yorulmadan sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri ile sağlıklı bireylerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimizin emeği ödenemeyecek kadar büyüktür.
Annelerimiz ağır ruhsal ve fiziksel yükü hiç erinmeden taşımaktadır. Dinimizde 'Cennet annelerin ayağı altındadır' hadis-i şerifi ile annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu belirtilerek, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edilmiştir. Ülkemizin varlığı ve birliği için canını feda eden aziz şehitlerimizin bize emaneti anneleri başta olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor; bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum."
 
Editör: Haber Merkezi