BAŞKAN KARGIN'A AÜ'DEN ZİYARET
 
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Anadolu Üniversitesi (AÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Necdet Sağlam 'ı makamında kabul etti.
Ziyarette, Emirdağ Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden, aslen Emirdağlı olan Prof. Dr. Necdet Sağlam, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'a çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette, belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğündeki personelin daha verimli ve daha iyi hizmet verebilmesi için yapılabilecek eğitim ve seminerler de konuşuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Prof. Dr. Necdet Sağlam'a günün anısına bir de şilt takdim etti.
Başkanlık makamından Belediye Sosyal Tesislerine geçen ekibe burada kreş, aşevi ve diğer alanlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Başkan Kargın, belediye sosyal tesislerinde misafirlerine bir de öğle yemeği ikram etti.
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Necdet Sağlam'ın ziyaretine aynı üniversiteden Gürkan Özsaltık da eşlik etti.
 
Editör: Haber Merkezi