TED AFYON KOLEJİ’NE BÜYÜK İLGİ!
 
TED Afyon Koleji Giriş ve Bursluluk Sınavı 920 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. TED Afyon Koleji tarafından düzenlenen 5 Mart TED’e Giriş ve Bursluluk Sınavı yoğun bir taleple karşılandı.
 
3.sınıftan 7.sınıfa kadar öğrencilerin katıldığı sınavda başarı elde eden öğrenciler, başarı durumlarına göre farklı oranlarda burs imkânı elde edecekler.
TED Afyon Koleji, Afyonkarahisar’da yaşayan öğrenciler için üst düzey imkânlar sunmaya devam ediyor. Akademik başarısının yanı sıra, TED Afyon Koleji aynı zamanda öğrencilerinin; sosyal , kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda başarılı olmalarını sağlıyor. Yabancı Dil alanında da uyguladığı sıra dışı eğitim programlarıyla öğrencilerin yabancı dil becerilerini üst seviyelere çıkarıyor. 

5 Mart TED’e Giriş ve Bursluluk Sınavı’na katılan öğrenci velileri, bu sınavı çok önemsediklerini ve çocuklarının TED Kültürü ile yetişmesini istediklerini belittiler.

TED Afyon Koleji yeni Eğitim Öğretim döneminde de TED ailesine katılacak yeni öğrencileri ve velileri ile birlikte yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi