Rektör Solak, E-Ekip projesine destek verdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa SOLAK TOBB Kız İmam hatip Lisesi Konferans Salonunda Öğrencilerle Buluştu.

Yapılan programa Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa SOLAK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, Okul Müdürleri Öğretmenler ve farklı liselerden çok sayıda öğrenci katıldı. A-EKİP projesi kapsamında öğrencilerin derslerde aldığı kuramsal bilgileri gerçek hayatla birleştirerek pratiğe dönüştürmelerini, iletişim becerileri kazanmalarını, öz güvenlerinin gelişmesini, meslekleri her yönüyle tanıyıp doğru hedefler belirleyerek ilgi ve yetkinlikleri doğrultusunda uygun mesleği seçmelerini, kişisel gelişimlerini artırmalarını, iş dünyasını tanımalarını, farkındalıklarının artmasını sağlamak, iş hayatı hakkında bilgi vermek, hayatta onları bekleyen fırsatlar ve bu fırsatları değerlendirme adına yönlendirmeler yapmak amacıyla kariyer günleri düzenlenmektedir.

Proje kapsamında Rektör Mustafa SOLAK, yaptığı söyleşide öğrencilere Kocatepe Üniversitesini tanıttı. Bilgi ve tecrübelerini paylaşarak, yarınlar sizlerin iyi yetişmeleri ile şekillenecektir önünüze çıkacak engeller karşısında pes etmeden mücadele vermeniz gerekiyor diyerek öğrencilerin sorularını cevapladı.

  1. İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’ın Prof. Dr. Mustafa SOLAK’a plaket takdiminin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi