Miniklerin Ebru Heyecanı


AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) düzenlenen Geleneksel Çocuk Şenliği'nde ana okulu öğrencileri eğlendi.
AKÜ Çay MYO Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen 6'ncı Geleneksel Çocuk Şenliği okul yerleşkesinde yapıldı. Açılışı okul bahçesinde yapılan şenlikler yağmur nedeniyle kantine ait salonlarda devam etti. Şenliğe anaokulu öğrencileri, velileri, okul yönetimi ve davetliler katıldı.

Karahisar Gençlik Merkezi El Sanatları Kulübü Hat ve Ebru Gönüllü eğitmeni Ömer Faruk BARIŞ etkinliğe katılan anasınıfı öğrencilerine ve katılımcılara ebru sanatını anlatarak ebru yaptırdı. Ayrıca etkinliğe gençlik merkezi gönüllü genci Müyesser TUNA ve Gençlik Lideri Aynur SUVEREN katılım sağladı. Gençlik merkezi tanıtılarak, gençlik kampları hakkında bilgilendirme yapıldı.Şenlikte pamuk şeker, limonata, patlamış mısır, havalı kaydırak, fayton turu, uçurtma, çim bebek yapımı, ebru sanatı, palyaço ve mehteran gösterileri sunuldu. Bizleri etkinliğe davet eden üniversite hocalarına ve gençlerimize teşekkür ederiz.

Editör: Haber Merkezi