İstanbul’da Öğrenciler Güvenle Taşınıyor

Okula ulaşım birçok öğrenci için kolay iken birçok öğrenci için bir hayli zordur. Bu kapsamda okullar en uygun ve en güvenilir servis taşımacılığının arayışına girer. Ekonomik şartlar göz önüne alınarak en doğru servis için kara verilir. Tercih Tur ile çocuklar okullarına gidip gelirken konfor ve güveni birlikte yaşarlar. Ebeveynlerin ve okul idaresinin rahat olması için tüm detaylar ayrıca düşünülmüş olup farklı çözümlerde sunulmaktadır. Özel taşıma servisçiliği alanında yıllara dayanan tecrübesiyle milyonlarca öğrencinin sağlığı ve huzuru emanet edilmiştir.

Öğrenci Taşımacılığında Son Nokta

Öğrenciler evlerinden verilen saat diliminde alınır. Rehber öğretmenlerin eşliğinde serviste güvenli bir yere oturtularak emniyet kemerlerinin takılı olup olmadığı kontrol edilir. Okula gidene kadar hiçbir öğrencinin ayağa kalkmasına, sarkmasına ve başka tehlikeli durumların yapılmasına müsaade edilmez. Kalite ve güvenli bir taşımacılık için tecrübenin şart olduğu kavramı veliler ve okul idaresi tarafından anlaşılmaktadır. Firma çalışanları öğrencilerin okula gidip gelme süreçlerini yakından takip ederek herhangi bir sorunun oluşmasına izin vermemektedir. İstanbul öğrenci servisiarayışınız için sizlere İstanbul’un en iyi servis firmaları arasında yer alan Tercih Tur’u önermekteyiz.

Okul Taşımacılığında Özen Şartı

Öğrenci taşımacılığı özen ve dikkat ister. Çok sayıdaki öğrencinin okula ulaşım süreci servis çalışanları tarafından takip edilmektedir. Bu sebepten dolayı atılacak adımlar servis araçlarının bakımı ve tamiri için gerekli tüm detaylar dikkatlice incelenir. Tüm öğrencilerin ev istikametleri ve düzeni sürücü ve rehber tarafından düzene konularak hiçbir öğrencinin velisinin mağduriyetinin yaşanmaması istenir. Bu alanda adını duyuran bir firma olması ve yılara dayanan deneyimiyle okul servis sektöründe de her zaman bir numaradır. Öğrencilerin taşınma sırasında verilecek özen tamamen huzur ve mutlulukta sağlamaktadır.

Okula Gitmek Artık Çok Daha Eğlenceli

Servis araçlarının periyodik bakımı, sürücülerin psikolojik muayeneleri ve rehber öğretmenlerin sağlığı gibi çok önemli detaylar sürekli kontrol altındadır. Çünkü her çocuk bir birey ve değerdir. Ailelerden teslim alınan çocuklar okullarına en iyi şekilde götürülüp emanet edilmektedir. Okul idaresinde sunulabilecek tüm hizmetler kalite çerçevesinde yapılmaktadır. İstanbul öğrenci servisidetayları ve gerekli bilgiler için firmanın ofisinde tüm bilgiler öğrenilebilmektedir. Daha detaylı bilgi için web adresini de ziyaret edebilirsiniz. www.tercihtur.com.tr

Editör: Haber Merkezi