Gençlik kamplarına büyük ilgi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen gençlik kamplarına gidecek gençler, kamplara katılmaya başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca 2012 yılı yaz döneminde uygulamaya konulan gençlik kamplarına Afyonkarahisar'dan katılması uygun görülen gençlerin, dönemler halinde kamplara gönderildiği bildirildi.
13-15 yaş grubu deniz kamplarına Afyonkarahisar’dan 16 kız ve 30 erkek olmak üzere 46 genç, 16-22 yaş grubu doğa kamplarına ise 48 kız ve 56 erkek olmak üzere 104 genç ile toplamda 150 genç gönderildi.

Afyonkarahisar gençlerin heyecan dolu bir macera yaşama fırsatı bulacağı gençlik kampları ücretsiz olarak düzenlenirken, tüm masraflar Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca karşılanıyor.
Deniz gençlik kampları kız ve erkek dönemler olmak üzere Antalya, İzmir ve Aydın'da, doğa kampları ise Kastamonu, Antalya, Bolu ve Trabzon illerini kapsıyor.
Afyonkarahisar Gençlik Merkezi kampa katılacak gençlerle kampa gitmeden önce toplantı düzenleyerek, kamplarla ilgili geniş bir bilgi aktarımı ve bilgilendirme yapıyor.
Editör: Haber Merkezi